BlokBims A.Ş. Adana İnşaat Fuarında

Bims sektörünün Türkiye'de ki lider firmalarından BlokBims, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile 16 – 19 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenecek Adana İnşaat Fuarında yerini aldı.

Fuarın açılışına katılan Adana valisi Mahmut DEMİRTAŞ ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Blok Bims standını ziyaret ederek, ürünler hakkında bilgi aldı. Blokbims A.Ş.'nin Adana Tüyap'daki İnşaat Fuarın'daki standı, sektör temsilcilerinin büyük ilgisini çekiyor. Fuar hakkında açıklamada bulunan Blok Bims Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş; Türkiye'nin en büyük Blokbims üretimi yapan Blokbims A.Ş.'nin Adana Tüyap'daki İnşaat Fuarın'daki standı, sektör temsilcilerinin büyük ilgisini çektiğini belirtti.

Blok Bims Aş.Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ertaş açıklamasında; Ertaş Grup bünyesinde ses ve ısı izolasyonunu etkin bir şekilde sağlayan, depreme karşı dayanıklı olduğu bilimsel verilerle de ortaya konulan hafif yapı elemanları üretiminde etkin bir misyon üstlenen Blokbims'in çeşitli ürünleri ile katıldığı fuara, özellikle inşaat firma yöneticilerinin ilgisi yoğun oldu dedi. Yapı sektörünün temsilcileri ve İnşaat sektöründen çok sayıda katılımın yer aldığı ve BlokBims ürünlerinin etkin bir şekilde tanıtıldığı stand ile katılan Blokbims A.Ş., Türkiye'deki yapı sektörünün en iddialı firmalarından biri olduğunu ortaya koydu. Fuarda Blok Bims A.Ş adına Yönetim kurulu üyesi Mustafa Ertaş , Satış pazarlama sorumluları İbrahim Akdağlı ve Halil Çimen bulunuyor. Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan Adana İnşaat Fuarında 504C nolu standda olup, fuar süresince yerli ve yabancı ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. Fuar süresince ziyaretçi ve katılımcılara yönelik kendi branşlarında uzmanlar tarafından çeşitli seminerler ve paneller düzenlenek.Ayrıca bu Toplantılara, bazı oda ve ilgili meslek kuruluşu temsilcileride katılacak.

Kaynak: Fib Haber